Производство, преработка и износ на селскостопанска продукция

НИЕ ИЗКУПУВАМЕ ТИКВЕНИ СЕМЕНА, СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМЕНА, КОРИАНДЪР, ОРЕХИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА!

АКС - НЕВ EООД е българска фирмa с основни дейности в селското стопанство. Компанията е създадена, за да осигури на своите клиенти лесен достъп до най-добрите български стоки на вътрешните пазари, а също и на световните пазари. Нашият екип има богат опит с България, неговите хора, нейните продукти и ние се гордеем с нашия ангажимент за качество, надеждност и бързина. Нашата цел е износ на висококачествени продукти в световен мащаб, да дадем възможност за лесен достъп до традиционните български продукти на нашите международни клиенти.

  • Ние специализираме в селскостопански продукти от засаждане и производство - зърна пшеница, царевица, ечемик, ядки, слънчоглед, рапица и тиквени семки - Дамски нокът, до крайните продукти, предназначени за консумация от човека - пшенично брашно, сладкарски изделия слънчоглед и тиквени семки, слънчогледови ядки, орехи, различни видове ядки.
    Фирмата разполага с налична вградена разпределителна мрежа, международните отношения в търговията на вноса и износа в 27 страни, незабавна доставка чрез директна връзка с 11 корабни компании, които задоволяват нашите нужди.

Ние предлагаме пълно описание и информация за нашите продукти, производствени процеси, детайли за износ опаковки и много друга информация чрез нашия сайт. Можете да намерите всичко, което ви интересува на видео, снимки и да се свържете с нас!